Egyéb

Ki is vagyok én?

Üdvözöllek kedves látogató, én Vuki vagyok. 92-ben kezdem motorozni, egy csodaszép világoszöld S51-el. Már abba is beletekertem több tízezret (50 körül rémlik). Szereltem, főtengelyeztem, felfúrattam, minden ami kell 🙂 Valószínűleg már itt elmúlt a szoci motorok iránti nosztalgikus érzésem, mert Pécs majd minden pontján állítottam gyújtást vagy pucoltam karbit.

Szociról egyből japánra ültem, a Helix-et kivéve csak túraendúróm volt(125-400-650-1000). Egy KLE-t kivéve mind Honda. Nem nagyon cserélgetem a motorokat, a futott kilométereket inkább százezrekben mérem.

Szabadidőmben motorozom, javarészt egyedül(utassal), de azért elő-elő fordul egy kis csoportos túra is. (Egy darabig hivatásos túravezető is voltam az motorozzvelunk.hu csapatában, de most nem engedi a szabadidőm). Saját motorommal Európán belül szoktam megfordulni, más kontinenseken inkább repülőt, vonatot, buszt, taxit, stoppot, bakancsot, ritkán autót vagy motort használok a körülményekhez igazodva.

Hosszú ideg motoros vezetéstechnikát oktattam a MOTaMOT alapítványnál, de manapság egyre kevesebbszer tudok kimenni a pályára és csak a szervezésben veszek részt.

Ezen az oldalon (plusz facebook oldalon, instagrammon, youtube csatornán) javarészt a motoros túrákról írok, azokon készült képeket, videókat osztok meg.